Adevaratul gust al fructelor de mare

 Parerile gurmanzilor sunt impartite , pentru unii fiind o delectare a papilelor dar pentru multi altii din pacate fiind o creatura scarboasa ce nu isi are locul intr-o farfurie .
Pentru mine mirosul de caracatita proaspat fiarta este o mireasma irszistibila ce imi anunta papilele ca urmeaza sa-si primeasca rasfatul ......
Si daca este rasfat atunci sa vina sub forma unui tentacul ce a apartinut unei caracatite de minim 2 kg ce a inotat in Mediterana si fiarta in apa parfumata cu vin rosu si boabe de piper , ceapa rosie si frunze de dafin dar si multa sare .........
 Din toate retetele pe care le-am incercat cu sosuri care mai de care mai exotice cu garnituri pe masura elegantei ei o singura reteta a fost campioana : Caracatita in sos sweetchilli cu garnitura de legume la gratar sau legume in stil asiatic ocupa locul intai in clasament urmata de Caracatita in stil grecesc ( stropita cu lamaie , ulei de masline si oregano ).......
Caracatita in sos sweetchilli cu legume la gratar